A Viktim bútor is, mint minden weboldal sütiket használ a jobb és biztonságosabb működés érdekében. A "rendben" gombra kattintva Ön beleegyezik ezek használatába.

Ha fontos a praktikum és a kényelem...

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

 Asztalos munkák helyszíni felmérése

 

Megrendelőink elképzeléseinek és igényeinek megismeréséhez, valamint a korrekt és megbízható kivitelezési feladatokra vonatkozó lehetőségek tisztázása érdekében helyszíni felmérést végzünk. A rendelni kívánt termék meghatározása mellett az adott helyiség pontos méreteinek, jellemzőinek megismerése is elengedhetetlenül fontos tényező. Ezen paraméterek ismeretében már világosan felvázolható az igényelt termék összes attribútuma, mely alapján árajánlatot készíthetünk.A legfontosabb kérdések:

 

  • Milyen elképzelései vannak a készítendő bútor alapanyagát illetően?
  • Milyen szerelvények felhasználását kéri az összeállításhoz?
  • Színminta ismertetése és a megfelelő szín kiválasztása
  • Igényli-e számítógépes látványterv készítését? (díja 3.000 Ft, melyet megrendelés esetén a végösszegből jóváírunk)

 

 

Majd 2-3 munkanapon belül elkészítjük az árajánlatot.

 

Fontos!

Nincs szükség helyszíni felmérésre, ha Ön e-mailen küldi el számunkra a rendelni kívánt termékre vonatkozó elképzeléseit pontos méretekkel, a használandó anyag és színnel feltüntetve. Megrendelését az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk. Ez esetben árajánlatunkat válasz levélben küldjük.

 

A helyszíni felmérés Budapest egész területén, valamint  a XVI. kerület agglomerációjában ingyenes!