A Viktim bútor is, mint minden weboldal sütiket használ a jobb és biztonságosabb működés érdekében. A "rendben" gombra kattintva Ön beleegyezik ezek használatába.

Ha fontos a praktikum és a kényelem...

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

 

Jó napot kívánok!

 

 

Nagy Viktor vagyok, a Vidett Solutions Kft. ügyvezetője. 1976-ban születtem Budapesten, és jelenleg is itt élek a XVI. kerületben családommal.Nagy Viktor Szakmámat tekintve bútorasztalos vagyok, 1993-ban végeztem a Kaesz Gyula Faipari Szakközép- és Szakiskolában, és azóta is asztalosként dolgozom.

A bútorgyártás és egyéb asztalos munkák területén szerzett több mint 20 éves szakmai múltunkra alapozva 2010-ben létrehoztuk családi vállalkozásunkat, amely a Vidett Solutions fantázianevet viseli.

Legfontosabb alapelveink a pontosság, megbízhatóság és a magas szakmai színvonal, mely alapelvek szigorú betartása mellett látjuk el feladatainkat.

Büszkék vagyunk a jó hírnevünkre, sikereinkre, és az elégedett, visszatérő megrendelőinkre (referencia munkáinkat megtekintheti a Képgalériánkban).
Érdeklődését a Kapcsolat menüpont alatt feltüntetett elérhetőségeken várjuk, illetve tekintse meg Facebook oldalunkat is, ahol aktuális információkat, híreket is talál!

www.facebook.com/viktimbutorReméljük, hogy honlapunk Önnek is kellemes és hasznos időtöltést kínál, köszönjük látogatását!A mielőbbi személyes viszontlátásig!Tisztelettel: Nagy Viktor