A Viktim bútor is, mint minden weboldal sütiket használ a jobb és biztonságosabb működés érdekében. A "rendben" gombra kattintva Ön beleegyezik ezek használatába.

Viktim bútor: ha fontos a praktikum és a kényelem

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Konyhabútor árkalkulátor

 

Köszöntjük a Viktim bútor Konyhabútor Árkalkulátor oldalán. A kalkulátorban több mint 500 bútorlap és munkalap szín és közel 200 bútorajtó típus közül választhat.

Az alábbi képre kattintva letöltheti az általunk készített programot és kiszámíthatja leendő konyhabútorának árát. A program használatához a Microsoft Excel 2010 vagy annak frissebb változatára van szükség. Használat előtt kérjük olvassa el a Konyhabútor Árkalkulátorhoz készült használati útmutatót, amiben minden szükséges információt megtalál. A használati útmutatót itt érheti el.

Kattintson a képre a program letöltéséhez.

Ha elkészült a konyhabútor árának kiszámolásával, kérjük küldje el nekünk az eredményt az info@viktimbutor.hu e-mail címre és munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot.

A Konyhabútor Árkalkulátorban szereplő árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák. A kiszámított ár nem minősül ajánlattételnek, végleges árajánlat készítéséhez helyszíni felmérés és személyes egyeztetés szükséges.