A Viktim bútor is, mint minden weboldal sütiket használ a jobb és biztonságosabb működés érdekében. A "rendben" gombra kattintva Ön beleegyezik ezek használatába.

Ha fontos a praktikum és a kényelem...

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

 Konyhabútor árkalkulátor

 

Kerüljön öt lépéssel közelebb leendő konyhabútorához!

 

Megújult konyhabútor árkalkulátorunkban egy perc alatt, öt lépésben kiszámolhatja leendő konyhabútorának hozzávetőleges árát. A kalkulátor standard méretekkel számol, 90 cm magas (lábazattal, munkalappal együtt), 55 cm mély alsó szekrényekkel, 60 cm magas, 32 cm mély felső szekrényekkel, 38 mm vastag, 60 cm széles konyhai munkalappal. A kalkulátor a választékunkban megtalálható közel 500 színű bútorlap és  munkalap közül, a közepes árfekvésű termékekkel számol.

A kalkuláció a bútorhoz szükséges összes szerelvényt, alapanyagot, a konyhabútor legyártását, a beszerelés helyszínére való szállítását és a  konyhabútor beszerelésének költségét is tartalmazza, Budapesten és Nagytarcsa 20 km-es vonzáskörzetében.  A konyhabútor árkalkulátor által kiszámított összeg nem tartalmazza a beépített gépek, a mosogató tálca, a csaptelep és egyéb kiegészítők árát.


Első lépésként a konyhabútor teljes hosszát adjuk meg, a legördülő menüből válasszuk ki a leendő bútor méretéhez a legközelebb álló értéket.

 

Második lépésben a konyhabútor alakját válasszuk ki. Lehet egyenes, L-alakú vagy U-alakú a bútor elhelyezkedése. 


Itt a konyhabútor  ajtajainak anyagát választhatjuk ki. A leggazdaságosabb megoldás a bútorlapból készült frontok alkalmazása. A vákuum fóliás frontokat a közepes árkategóriába sorolhatjuk, a legdrágábbak a festett és a tömör fa bútorajtókkal készült konyhabútorok.

 

Negyedik lépésben gondoljuk végig hány fiókot szeretnénk leendő konyhabútorunkba.

 

 

Végül válasszuk ki a számukra legmegfelelőbbnek tűnő fióktípust. Az első két lehetőség közül választva az olcsóbb fiókokat tudunk tervezni leendő konyhabútorunkhoz. Ezek a fiókok egyszerű fém fiók oldalak bútorlap fenékkel. A második két lehetőségnél a csillapított záródású nagy teherbírású, csapágyazott fiókokat választhatjuk.

                                                         

                                                                                                                                                                                                                                                                                        

 

 

 

A kalkulátor által kiszámított összeg az ÁFÁ-t tartalmazza és nem minősül ajánlattételnek. Kérjük, pontos személyre szabott kalkulációért keressen meg minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken keresztül, vagy a lentebb található kapcsolatfelvételi ürlap elküldésével.

 

    Kapcsolatfelvételi űrlap

    Felhasználó adatok:


     

    Üzenet tárgya:

    Üzenet: